Opdatér Kaspersky Safe Kids

En Kaspersky Safe Kids opdatering løser problemer, tilføjer nye funktioner, og forbedrer ydeevnen af de eksisterende funktioner.

Kaspersky Safe Kids kontrollerer opdateringsserveren en gang om ugen for at se, om der er en ny version af programmet. Hvis der er en ny version tilgængelig, viser Kaspersky Safe Kids en meddelelse.

Hvis du opdaterer premium-versionen af Kaspersky Safe Kids, fortsætter du med at bruge premium-versionen af programmet efter opdateringen.

Opdatér Kaspersky Safe Kids

Bemærk: Hvis slutbrugerlicensaftalen ændres i forbindelse med en opdatering af Kaspersky Safe Kids, skal du acceptere dem, før du kan installere den nye version af programmet.